Kunstgalerie

In onze kunstgalerie kun je een kijkje nemen in de diverse kunstwerken die Nelson heeft gemaakt. We presenteren een verzameling van tekeningen, schilderijen, fotografie en objecten. Laat je inspireren door de expressieve tekeningen, de levendige schilderijen, de betoverende fotografie en de unieke objecten die met passie zijn gecreëerd. Elke creatie draagt ons persoonlijke stempel en vertelt een eigen verhaal.

Mocht je interesse hebben in een specifiek kunstwerk of meer informatie willen, kun je contact met ons op te nemen.

Je kunt ons bereiken via e-mail of door het invullen van het contactformulier op onze website. 

Tekeningen

Hier vindt u onze passie voor surrealistische tekeningen die we graag met jullie delen. Onze tekeningen zijn meer dan alleen mooie plaatjes. Ze hebben een diepere betekenis die je uitdaagt om verder te kijken dan het oppervlak. We halen onze inspiratie uit verschillende kunstenaars en kunstvormen, zoals Anton Heyboer, de Cobra groep, Picasso, Mario Vapor, Antoni Gaudi en Harry Mulisch. We geven hier onze eigen draai aan. Als je meer wilt zien van onze tekeningen, klik dan op de knop hieronder. We hopen dat je geniet van onze kunst.  

Objecten

Naast onze tekeningen, maken we ook objecten die de grenzen tussen kunst en realiteit vervagen. Onze objecten zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, metaal, glas en stof. We combineren deze materialen op onverwachte manieren om nieuwe vormen en betekenissen te creëren. Onze objecten zijn niet alleen bedoeld om naar te kijken, maar ook om te voelen en te ervaren. Ze nodigen je uit om je fantasie te gebruiken en je eigen verhaal te vertellen. Als je meer wilt zien van onze objecten, klik dan op de knop hieronder. We hopen dat je verrast en geïnspireerd wordt door onze kunst. 

Schilderijen

Onze schilderijen zijn het resultaat van onze verbeelding en onze visie op de wereld. We schilderen met levendige kleuren, gedurfde contrasten en verrassende perspectieven om onze dromen en gedachten tot leven te brengen. Onze schilderijen zijn niet bedoeld om realistisch te zijn, maar om een emotie, een idee of een vraag op te roepen. We spelen met symbolen, metaforen en paradoxen om onze kijkers uit te dagen en te prikkelen. Onze schilderijen zijn een uitnodiging om deel te nemen aan een dialoog. Als je meer wilt zien van onze schilderijen, klik dan op de knop hieronder. We hopen dat je betoverd en ontroerd wordt door onze kunst.  

Fotografie

Onze fotografie is een manier om de wereld te verkennen en te veranderen met onze camera’s. We fotograferen met creativiteit en verwondering om onze kijkers te verrassen en te betoveren. Onze foto’s zijn niet bedoeld om de werkelijkheid weer te geven, maar om een nieuwe werkelijkheid te creëren. Onze foto’s zijn een uitdrukking van onze persoonlijkheid, onze fantasie en onze visie. Als je meer wilt zien van onze fotografie, klik dan op de knop hieronder. We hopen dat je gefascineerd en geamuseerd wordt door onze kunst.

Translate »