Projecten

Het 'Kippetje verbind'

Het Kippetje Verbindt: Een Kunstzinnig Avontuur in Verbinding

Het project “Het Kippetje Verbindt”, waar kunst en verbinding samenkomen in een betoverend avontuur. 🐔🎨 Dit kippetje, gemaakt van bamboe, glas en hout, heeft een bijzondere missie: het creëren van verbindingen tussen mensen, culturen en levensfases.

Terwijl Het Kippetje op avontuur gaat, verbindt het niet alleen kleurrijke strengen van kunst, maar ook harten en gesprekken. 🌈❤️ Het doel? Ons eraan herinneren dat we meer gemeen hebben dan we denken, en dat kunst de perfecte brug is om die verbinding te versterken.

Het Kippetje is niet alleen een symbool; het is een uitnodiging om elkaar te ontmoeten, te luisteren en open te staan voor nieuwe perspectieven. We hebben allemaal unieke verhalen, en deze kunstzinnige reis geeft ons de kans om die verhalen te delen en te vieren.

“Het Kippetje Verbindt” gaat verder dan de oppervlakte. Het moedigt ons aan om uit onze comfortzones te stappen, verschillen te omarmen en te ontdekken wat we van elkaar kunnen leren. De kunst doet dienst als ons gemeenschappelijke taal, die geen grenzen kent.

Dit project is een ode aan de verbindingen die we kunnen smeden, aan de gesprekken die we kunnen voeren en aan de nieuwe vriendschappen die kunnen ontstaan. Het Kippetje is onze metgezel op dit reis van kunstzinnige ontdekkingen en menselijke verbindingen.

Ben jij klaar om deel te nemen aan dit bijzondere avontuur? Laten we samen met Het Kippetje Verbinden en de schoonheid van kunst gebruiken om ons weer dichter bij elkaar te brengen.

Meld je aan :D!
Ben jij klaar om deel uit te maken van een kunstzinnig avontuur in verbinding? Schrijf je in voor "Het Kippetje Verbindt" en ontdek hoe kunst ons weer bij elkaar kan brengen. Vul het onderstaande formulier in en word lid van onze gemeenschap van verbonden kunstliefhebbers. Samen gaan we op een reis vol creativiteit, ontmoetingen en inspiratie.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name

Blazer make-over

Op onze instagram pagina heb je misschien al kunnen zien dat ik bezig ben geweest met de make-over van een blazer en een bijpassende pantalon. Dit is maar een klein gedeelte van wat ik echt heb gedaan met dit project. Als je meer wilt weten over hoe ik deze kledingstukken heb getransformeerd, kun je hiernaast het hele proces zien. Veel kijk plezier! We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie eigen make-overs! Heb jij ook een oude blazer of pantalon die je een nieuw leven hebt gegeven? Stuur dan een foto naar ons toe en wie weet zie je hem hier terug?! Hoe gaaf zou dat zijn!

Translate »