Laatst bijgewerkt op 3 juni 2022

Claims voor verkeerd afgedrukte/beschadigde/defecte artikelen moeten binnen 30 dagen na ontvangst van het product worden ingediend. Voor pakketten die verloren zijn gegaan tijdens het transport, moeten alle claims uiterlijk 30 dagen na de geschatte leveringsdatum worden ingediend. Claims die als een fout van onze kant worden beschouwd, worden op onze kosten gedekt.

Als u of uw klanten een probleem opmerken met de producten of iets anders op de bestelling, dien dan een probleemrapport in .

Het retouradres is standaard ingesteld op de Printful-faciliteit. Wanneer we een geretourneerde zending ontvangen, wordt er een geautomatiseerde e-mailmelding naar u verzonden. Niet-opgeëiste retourzendingen worden na 30 dagen gedoneerd aan een goed doel. Als de faciliteit van Printful niet als retouradres wordt gebruikt, wordt u aansprakelijk voor alle geretourneerde zendingen die u ontvangt.

Verkeerd adres – Als u of uw eindklant een adres opgeeft dat door de koerier als onvoldoende wordt beschouwd, wordt de zending teruggestuurd naar onze faciliteit. U bent aansprakelijk voor de kosten van terugzending zodra we een bijgewerkt adres met u hebben bevestigd (indien van toepassing).

Niet opgeëist – Zendingen die niet worden opgeëist, worden teruggestuurd naar onze faciliteit en u bent aansprakelijk voor de kosten van een nieuwe zending naar uzelf of uw eindklant (indien van toepassing).

Als je geen account op printful.com hebt geregistreerd en geen factureringsmethode hebt toegevoegd, ga je er hierbij mee akkoord dat alle geretourneerde bestellingen vanwege het verkeerde verzendadres of het niet claimen van de zending niet beschikbaar zijn voor herverzending en zullen worden gedoneerd aan liefdadigheid op uw kosten (zonder dat wij een terugbetaling doen).

Printful accepteert geen retourzendingen van verzegelde goederen, zoals maar niet beperkt tot gezichtsmaskers, die vanwege gezondheids- of hygiëneredenen niet geschikt zijn voor retournering. U stemt er hierbij mee in dat geretourneerde bestellingen met gezichtsmaskers niet beschikbaar zijn voor herverzending en zullen worden weggegooid.

Geretourneerd door klant –U kunt uw eindklanten het beste adviseren contact met u op te nemen voordat u producten retourneert. Behalve voor klanten die in Brazilië wonen, betalen we geen bestellingen terug voor spijt van de koper. Retourzendingen voor producten, gezichtsmaskers en het ruilen van maten moeten op uw kosten en discretie worden aangeboden. Als u ervoor kiest om retourzendingen te accepteren of uw eindklanten omruilingen aan te bieden, moet u op uw kosten een nieuwe bestelling plaatsen voor een gezichtsmasker of een product in een andere maat. Klanten die in Brazilië wonen en spijt hebben van een aankoop, moeten contact opnemen met onze klantenservice en aangeven dat ze het artikel binnen 7 opeenvolgende dagen na ontvangst willen retourneren, waarbij ze een foto van het artikel moeten overleggen. Het opnameverzoek wordt geëvalueerd om te verifiëren of het product is gebruikt of vernietigd, zelfs als het gedeeltelijk is. In deze gevallen is restitutie niet mogelijk.

Kennisgeving voor EU-consumenten: Volgens artikel 16(c) en (e) van Richtlijn 2011/83/EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten is het herroepingsrecht niet mogelijk:

1. de levering van goederen die volgens specificaties van de consument zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd zijn;
2. verzegelde goederen waarvan de verzegeling na levering is verbroken en die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering,

daarom behoudt Printful zich het recht voor om retourzendingen naar eigen goeddunken te weigeren.

Translate »