Over Ons

Nelson

Wij zijn een creatief en gepassioneerd duo dat al vele jaren samen door het leven gaat. In de loop der tijd hebben we samen veel meegemaakt en nu is het moment aangebroken om gezamenlijk een nieuw avontuur aan te gaan en ons mooie project te starten.

Nelson is een ware kunstenaar, een creatief brein dat voortdurend barst van de ideeën voor nieuwe kunstwerken, projecten en onconventionele oplossingen. Van jongs af aan heeft hij al een fascinatie voor het creëren van nieuwe dingen, of het nu gaat om het ontwerpen van kleding of het bouwen van zijn eigen fiets. Hoewel hij door de jaren heen al veel heeft kunnen maken, waren er momenten waarop hij zichzelf verloor en de angst om door te zetten soms te groot werd. Maar nu voelen we dat de tijd rijp is om onze dromen waar te maken. Samen durven we deze uitdaging aan te gaan!

Op dit moment ligt alles wat ik door de jaren heen heb gemaakt te verstoffen op zolder of als digitale afbeelding op de computer. Dit is eigenlijk niet meer acceptabel! Het is tijd om mijn creaties naar buiten te brengen, zodat anderen er ook van kunnen genieten!

Hoewel ik deze stap enorm spannend vind, voel ik me gesteund door mijn vrouw, die altijd in mij heeft geloofd. Zij zal me ondersteunen en een belangrijke rol spelen achter de schermen. Ik kijk er echt naar uit en ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Translate »