Van passie naar professional :

Mijn weg naar een online galerie en webshop!

Dag allemaal!

Voor degenen die mij al kennen, weten jullie dat ik voornamelijk bekend ben als schilder. Maar vandaag wil ik met jullie een nieuw hoofdstuk in mijn creatieve reis delen. Ik heb altijd een passie gehad voor het creëren van nieuwe dingen, van jongs af aan. Ik herinner me nog dat ik als kind mijn eigen kleding maakte en zelfs mijn eerste fiets in elkaar zette. Het was een vorm van expressie die me altijd vreugde bracht en in leven hielt.

Een periode van stilte:

Er zijn echter jaren geweest waarin ik niet durfde te creëren. Ik realiseerde me dat ik soms zo diep in mijn kunst kon verdwijnen dat ik niet meer de deur uitkwam. Angst en twijfel hielden me tegen om mijn creatieve zelf volledig te omarmen. Ik was bang om mezelf te verliezen. Maar zelfs tijdens die periode van stilte bleef de drang om nieuwe projecten aan te pakken aanwezig. Ik bleef experimenteren op mijn zolder en in de tuin, en ideeën bleven naar me toe stromen, zelfs naast mijn werk.

Het moment is daar:

En nu is de tijd gekomen om mijn creaties met jullie te delen, met het grote publiek. Het voelt spannend, maar ook heel erg leuk. Ik wil graag mijn kunst en creatieve projecten aan jullie laten zien en te verkopen. Daarom heb ik besloten om een online galerie en webshop te openen. Op onze website kunnen jullie onze galerie verkennen, maar dat is niet alles. Ik zal ook een podcast starten, waarin ik mijn ervaringen, inspiratie en creatieve proces met jullie zal delen. Daarin komen ook verschillende maatschappelijke onderwerpen aanbod. Daarnaast zal ik regelmatig blogposts schrijven, waarin ik dieper inga op verschillende onderwerpen rondom kunst, creativiteit, cultuur, culinaire en muziek. Wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft!

Jullie zijn belangrijk:

Maar ik wil niet alleen maar zenden. Ik vind het ook belangrijk om van jullie te horen. Laat alsjeblieft een reactie achter op mijn website of via mijn sociale media-kanalen. Ik ben benieuwd naar jullie gedachten, suggesties en feedback.

Ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en een kijkje willen nemen op mijn website. Ik ben ontzettend enthousiast over dit nieuwe avontuur en ik kan niet wachten om mijn kunstwerken en creatieve projecten met jullie te delen. Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om mijn verhaal te lezen. Laten we samen deze reis van passie naar professionaliteit maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »